Markedsføre en hjemmeside via Ezine artikel

Formålet med denne korte artikel er til at rekvirere nogle trafik til min hjemmeside Som handicappede forfatter, lille betyder, jeg er ikke i stand til at hælde i de massive dollars nødvendigt at gøre min thriller ~ mysterium roman For salg af ejere: FSBO en bestseller. Okay, så måske er det ikke bestseller materiale alligevel? Jeg har sendt nogle kapitel prøver der for at give potentielle bogkøbere at smage nogle af smag og møde flere af mine store tegn.

På min hjemmeside bør besøgende finde nogle funktioner af interesse, selv om de ikke ønsker at bestille min roman fra Amazon, Barnes & Noble, eller andre steder. Ud over gratis Genudskriv artikler medtages oplysninger om multipel sklerose, handicap og links til beslægtede websteder og grupper.

Og ja, der er køb information om mine andre to “ud af Print” poesi bøger, Beacon © og mangler © som jeg har hørt er blevet “Samlerobjekter.” Igen, nogle af mine digte og sange er på webstedet for at læse ~ hvis man så vælger.

Jeg voksede op i en skovhugst lejr i Eastern Oregon, Izee. Det er længe gået men min hukommelse af Izee er endnu med mig. Jeg er begyndt at skrive en bog om min ungdommelige eventyr, “IZEE ~ vokser op i en skovhugst lejr,” og har inkluderet nogle tidlige kapitler under webstedet overskrift “Arbejde i gang.” Andre forfattere har barrowed fra disse skal medtages i deres egne værker. Min udvikle åndelige forståelse er her også.

Der er sandt offeret konti nu, og der vil sandsynligvis være mere. Guest forfattere opfordres til at indsende materiale betragtes for inklusion.

Der er endda en pr banner invitere dem, der ønsker at tjene nogle penge, som er værd at klikke. Jeg købte ind i programmet, og jeg glæder mig mest. Med alle andre “Internet business” muligheder, som jeg har investeret, er jeg blevet skuffet. Med denne ene er jeg ikke. Tjek det ud!

Jeg beder om feedback fra besøgende men skal anmode om, at eventuelle kommentarer sendes til@gmail.com som min e-mail og kontakt forbindelser på hjemmesiden altid fungerer ikke ordentligt ~ på grund af min manglende erfaring til at være en så kaldt webmaster. Jeg vil få det bedre. I meentime ønsker jeg ikke at gå glip af, hvad du har at sige.

Jeg er klar over det kan være usædvanligt at gøre en åbenlys anmodning for besøgende. Endnu, har jeg lært at ærlighed er et aktiv, som altid har tjent mig godt i mine varieret sysler. Hvis denne artikel er succesfulde i at generere trafik, vil jeg skrive en anden ezine artikel og sende det til dette formål.

Tak

Russ :))

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *