kørsel skole tjekke listen: er du at få rippes Off?

Jeg har fået en tilståelse at gøre. Nogle gange, jeg køre for hurtigt og jeg hastighed. Jeg har gjort det før og jeg vil sikkert gøre det igen. Og gæt hvad? Jeg har fået hastighedsovertrædelser billetter. Hvis du tror at jeg er en dårlig skuespiller og så vidt kørsel til hurtigt er bekymret, ville du være korrekt (selv om dette ikke er en normal begivenhed for mig. Virkelig!). Men jeg har ikke haft faktisk betale en fartbøde for nylig skyldes, at (mindst i staten Texas), borgerne kan ofte tage defensiv kørsel i stedet for at betale bøden (og den deraf følgende forsikring renteforhøjelse). Dette er ofte overladt til dommerens skøn som at der er givet tilladelse til at tage defensiv kørsel og nogle stater har krav, som du ikke kan tage defensiv kørsel mere end én gang i en bestemt tidsperiode (sige 1 år eller 6 måneder).

Jeg har dog bemærket, at de forskellige typer af defensiv kørsel skole kurser variere vildt i pris og type. Hvis du er billet til hastighedsovertrædelser, med alle midler check din lokale love at se hvis defensiv kørsel er endda tilbudt i din tilstand.

Men hvis du tror, defensiv kørsel kan være en mulighed for dig at forfølge, bruge denne hurtig kontrolliste for at sikre du forsker alle dine potentielle muligheder.

1) Se på online muligheder. Du vidste, at i nogle stater, du ikke selv behøver at gå til en fysisk klasseværelse. Du kan tage din defensive Køreteknisk kursus helt online. Vil du virkelig ønsker at tilbringe din tid på at køre frem og tilbage til nogle tilfældige træningsanlæg i 8 timer en dag forsøger at passere en quiz og får lettet fra din billet? Jeg sikker ikke. Jeg har taget defensiv kørsel kurser online, og de er virkelig gode. Er normalt der en quiz i slutningen af en sektion, og mange af de uddannelsesmæssige scener der vises i grafik. Det er næsten som at se en tegneserie. Tegneserien kan ikke være den sjoveste ting du nogensinde har set, men det er helt sikkert rart at se hele forløbet fra komfort i dit hjem.

2) gå til indstillingen komedie. Hvis du ikke kan gøre det online, kan du så godt have et lille komiske mellemspil i din Køreskole. Flere byer comedy-klubber forøge deres indkomster (tror jeg) ved at have defensive Køreskole i deres klubber, når deres almindelige virksomhed er ikke i fuld session. Rapporter om komedie indstilling spænder fra sublimt til det forfærdelige (meget gerne komikere, selv), men hvis du kan få en god anbefaling af et sted i din by, prøve sig. Du kan finde det at være et dejligt sjov oplevelse.

3) steder er fint og dandy, men hvis du ikke lærer noget, du finde hurtigt dig selv at være billet igen. I virkeligheden, er del 1 og 2 næsten ubetydelige i forhold til kødet på den defensive køreoplevelse. Lære de vigtige dele. Det kan redde liv. Og når du ved alt om at køre korrekt du vil spare dig selv en masse tid og penge i fremtiden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *