Halloween: De bedste kostumer

Det er Halloween igen. Hvis du leder efter de bedste Halloween kostumer, du har en masse muligheder. Siden begyndelsen af Halloween, har skræmmende kostumer været en vigtig del. Der er meget til fælles mellem den traditionelle “slagteri”, kostumer her i går og i dag. Men der er også mange forskelle. Der er mange måder, du kan nærme Halloween kostumer. Her er nogle muligheder, hvis din søgning er efter noget lidt mere usædvanligt.

Lady Gagas kostume til Halloween fra sidste år var uden tvivl en af de mest imponerende kostumer, vi har set. Gaga så fantastisk med sin paryk på og makeup, der gjorde hende til at ligne hun var lavet af hår porcelæn. Gagas Halloween kostume var en interessant afvigelse fra traditionelle Halloween kostumer. Gagas usædvanlige blanding af popkultur med en kantet stil fik den til at skille sig ud. Gaga lignede en frisk fra horror film sæt, men det er faktisk en stor kostume til Halloween.

Disse er de mest originale og mindeværdige kostumer af året. Kostumerne var inspireret af nogle af de største hits fra det seneste år. Lad os se det i øjnene, selvom du har hørt denne sang før og set deres video på tv, gav det ikke mening for dig. Men oplevelsen af at se dem udføre sangene før en skare af skrigende, begejstrede fans var noget, der vil blive hos dig i et helt liv. Du kan finde andre kostumer, der har os ophidset, som denne fra Pirates of the Caribbean.

Selv om det fik megen kritik på sin debut, har dette outfit ikke skuffe. Det var farvestrålende, farverigt og dekoreret med originalitet. Børn trick-or behandling vil aldrig glemme følelsen af glæde, når de iført pirat kostume sidste år på Adult Halloween Fest i Tampa. Den “pige ved siden af” kostume er en af de bedste i år. Dette look er lige så behageligt for voksne såvel som børn. Selv om der var nogle kritikere af det overordnede design (andre anmeldelser pegede på, at farveskemaet og det overordnede udseende var langt mindre levende, end de bruges også), mange troede, det var en af de bedste kostumer denne Halloween.

A Bug’s Life, den animerede karakter, der er mest kendte og elsket af Disneys fans, fik ikke lov til at bære traditionelle Halloween kostumer i år. I stedet var det en af hovedattraktionerne på D Villas ‘årlige All-Halloween fest. Det var det perfekte tidspunkt at bringe den klassiske historie og elskede karakter tilbage. Det er klart, hvorfor dette kostume er så populært. Både voksne og børn vil blive forbløffet over Meg Ryans stjernepræstation i A Bug’s Life. Meg, der også er stjernen i A Bug’s Life (og Brandywine Bucket), er klædt i hendes foretrukne gule kjole, med prikker.

Der er mange Halloween kostumer til børn, men du bør også overveje nogle unikke muligheder. Selv om du kan finde store kostumer på enhver lokal rabat eller online butik til Halloween kostumer, kan du tage dig tid til at se Bobblehead dukke for at få de mest unikke kostumer i år. De er populære hos børn, som de kommer med en lifesize udskæring af karakter. (Eller du kan lave din egen!) Der er også et udvalg af andet tilbehør, herunder Amors bue og tryllestav. Disse søde Bobblehead dukker, som kan købes på en populær online Halloween kostumer butik, er blot et par dollars. Men de er så realistiske, at børn vil grine hele året. Fat Lady kostume giver skuespillerinden til at omdanne til Lady Gaga, en pint-størrelse, fede version; Pumpkin kostume minder mig om den ikoniske uhyggelige rocker, der dukkede op på ‘The Tonight Show.’ Paper Mache var kostume, at skuespillerinden bar under filmen Edward Scissorhands.