At være eller ikke at være en professionel eller en amatør tryllekunstner

En amatør tryllekunstner er nogen, der har et minimum af talent, dygtighed og viden, når det kommer til magiske tricks. Han eller hun kan være alle, som kender én magiske trick eller mindst tre magiske tricks.

Men dybest set, en mere tekniske definition af en amatør tryllekunstner er nogen, der ikke på nogen måde øve magi som deres handel, selv om han eller hun kender fire, fem, seks eller flere end en række magiske tricks. Dette er uanset hvor god, bedre eller fremragende han eller hun kan udføre blomstrer, kunstgreb eller optiske illusioner.

Der er dog disse amatør tryllekunstnere, der forsøger deres bedste for at udvide deres nuværende viden samt repertoire og stadig praktisere magi som deres primære indtægtskilde. Mennesker, der gør dette kaldes normalt hedge tryllekunstnere. Dette er for at skelne dem fra autentiske professionelle tryllekunstnere, der gør øve og udfører magi som en handel og gøre en faktiske levende derved.

I mellemtiden er en professionel tryllekunstner nogen, der har en lille smule mere viden og talent i forhold til en amatør tryllekunstner. Disse professionelle tryllekunstnere ved tilstrækkelig magi, der gør det nok for dem at bruge det som deres primære kilde til handel og indkomst samt ikke bruger magi til at bistå dem i en handel end magi.

Så teknisk set, selv om en barber udfører sit job ved hjælp af magi og uanset hvor mange tricks han eller hun kender og er i stand til for at Barberen stadig ikke betragtes som en professionel tryllekunstner fordi hans primære handel er at skære hår og ikke nødvendigvis at være en tryllekunstner.

En anden måde at skelne en professionel tryllekunstner fra en amatør er forresten han eller hun gør blomstrer.

Ifølge den Online Encylopedia of Magic er en blomstre et kunstgreb, der udføres med henblik på underholdende et publikum og indeholder ikke på nogen måde nogen bevæger sig, der er skjult. De fleste sleights, der udføres er gjort, for at snyde et tryllebundet publikum og gøre noget, der ikke kan påvises. I mellemtiden, en blomstre er hvilken som helst nummer, der er gjort for at drage publikums opmærksomhed væk fra hvor en faktiske kunstgreb udføres samtidigt.

Der er nogle tryllekunstnere, der betragter præstation af en blomstre som blot en finger motion og ikke virkelig faktiske stykker af ydeevne. Men disse tryllekunstnere, der sætter og omfatter blomstrer i deres handling anses af nogle af deres kolleger tryllekunstnere som et alvorligt dygtig performer.

Hvis en ydelse består af en kort trick hvori kortene er spredt ud på bordet og når en performer ikke pres kortet fan, billedet, at performer projekter er ene af faglighed og erfaring. Men en performer af magi, der blot holder kortene og derefter spreder dem lidt, kan derefter betragtes mere som en amatør. Selvom dette kan eller kan ikke være rigtigt eller dette kan ikke betragtes som en hård kendsgerning, er opfattelsen og det indtryk, at en udfører tryllekunstner normalt giver for et publikum.

Blomstrer er gjort ikke blot som en form for show-off til publikum, en blomstre er også gjort med henblik på at præsentere bare hvordan en performer er virkelig dedikeret til den magiske act. Det viser også graden af professionalisme har for udførelsen.

Når en blomstre er færdig, det gør det lettere at kende forskel mellem en magisk trick udført af en ekspert tryllekunstner og jeres kammeratlig neighborhood Jim, der gør et kort trick.

En dygtig performer kommer ud som en naturlig og får i sidste ende mere kredit for hans eller hendes præstation som anerkendelse, ikke at nævne at gode gamle respekten for de færdigheder, han eller hun har.

Når en tilskuer kigger på en magisk trick hvor de lejlighedsvise blomstre er gjort, er at performer også set som mere end en tryllekunstner, men en person, der er passioneret på, hvad han eller hun gør. Derfor er det så meget lettere at hyre en tryllekunstner, der har flere færdigheder og erfaring end en, der har brug for til at praktisere hans eller hendes håndværk mere.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *